Tilin sulkeminen
Turvallisuussyistä on tilin lopettaminen tehty monivaiheiseksi. Tämä siksi, jotta sinulle tärkeät tiedot säilyvät varmasti turvassa. Tämä on myös meille erityisen tärkeää, jotta sinun asiasi pysyvät turvassa.
Tilin lopettaminen löytyy pääsivusi profiilinhallinnasta kohdasta Tilin sulkeminen.
On tärkeää, että seuraat tilin sulkemisen ohjeita.
1. Pakkaa tiedot talteen
Pakkaa kaikki tallentamasi tärkeät tiedot kohtailtasi.
Tästä on ohje: Kohteideni hallinta.
Huomaa, että kohteiden linkit eivät sisälly pakkausvaiheeseen.
2. Poista tilaus
Tiedon säilymisen varmistamiseksi on tilin kokonaan poistaminen viiveellä tapahtuva asia. On siis tärkeää, että poistat maksukorttitiedot jo tässä vaiheessa niin sinun kannaltasi kaikki tarvittava on tehty lomakkeen täyttämisen lisäksi.
Tästä on ohje: Hanki itsellesi tuotepaketti.
Mikäli sinulla on ollut vain ilmaistilli ja sinulle on toinen tilinhaltija jakanut kohteensa ei sinun tarvitse tätä vaihetta huomioida lainkaan.
3. Lähetä sulkemispyyntö
Viimeiseksi lähetä sulkemispyyntö.
Turvallisuussyistä käsittelemme sulkemispyynnöt ja pidätämme oikeuden tilin kokonaisvaltaiseen sulkeutumiseen 3 kuukauden sisällä sulkemispyynnön lähettämisestä.




